+31 (0)511 541 256 info@shelltwijzel.nl Optwizel 56, 9286 EE Twizel

Brandstof

Alleen het beste.

Bij Shell Twijzel tank je FuelSave Diesel, V-Power Diesel, V-Power, FuelSave Euro 95 en de Shellina (mengsmering) 1:50. Tevens spaar je hier AirMiles tijdens het tanken.

FuelSave bespaart brandstof!

Shell is continu bezig om de brandstoffen te verbeteren en verder te ontwikkelen. Al meer dan honderd jaar houdt Shell zich daar mee bezig. Het resultaat daarvan is FuelSave, een brandstof die goed is voor je auto en voor je brandstofverbruik. FuelSave is speciaal ontwikkeld om om lager brandstofverbruik te realiseren. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van unieke toevoegingen. FuelSave helpt om de accumulatie van bezinksel in de motor tegen te gaan. Bovendien bevat het speciale reinigingsmiddelen die de motor reinigen terwijl je rijdt.

Shell FuelSave Diesel en FuelSave Euro 95 zijn ontwikkeld zodat de klant brandstof kan besparen. Tot wel 1 liter per tank (op basis van tankinhoud van minimaal 50 liter)! Als je regelmatig tankt dan tikt dit aardig aan!

V-Power beschermt je motor.

Shell V-Power is ontwikkeld om de motor van je voertuig optimaal te beschermen. De dubbele werking zorgt ervoor dat de motor ingrijpend wordt gereinigd en de vitale motoronderdelen worden beschermd. Het verwijdert bestaande en voorkomt nieuwe vuilafzetting op de motoronderdelen, zorgt voor een betere verbranding en meer energie uit elke druppel brandstof en biedt actieve bescherming en betere prestaties.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het tanken van je auto of weet je niet zo goed welk type brandstof het meest geschikt is voor je auto? Loop even naar binnen in de shop. De medewerkers van Shell Twijzel staan je graag te woord en helpen je waar nodig bij het tanken van je voertuig.

Top